AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün ailesinin öldüğünü görmek

Kahve falında bütün ailesinin öldüğünü görmek

Kahve falında bütün ailesinin öldüğünü görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında bütün ailesinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Olayların siz müdahale etmeden önce halledilmesi zor bir hal almasına izin vermemenizde fayda var.

Kahve falında bütün ailenin öldüğünü görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bütün ailesinin öldüğünü görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bütün aile görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bütün aileyi bir arada görmek gereken sabrı göstereceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün ailesini görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, tersliklerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında bütün dişlerinin döküldüğünü görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, tüm dileklerin tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bütün tavuk görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir