AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün ailenin öldüğünü görmek

Kahve falında bütün ailenin öldüğünü görmek

Kahve falında bütün ailenin öldüğünü görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, sorunların çabucak halledileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya delalettir.

Kahve falında bütün ailenin öldüğünü gördüyseniz:

  • Aslında kendinizi ifade etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Kahve falında bütün ailenin öldüğünü görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına yorulur.

Kahve falında bütün ailesinin öldüğünü görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bütün aileyi bir arada görmek husumetlerin başgöstereceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bütün ailesini görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bütün aile görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, başarıya giden yolların açılacağına işarettir.

Kahve falında bütün dişlerini görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işaret eder.

Kahve falında bütün saçlarının döküldüğünü görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında bütün ay görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir