AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün tavuk görmek

Kahve falında bütün tavuk görmek

Kahve falında bütün tavuk görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına tabir olunur.

Kahve falında bütün tavuk gördüyseniz:

  • Tartışılan konunun derinine girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bütün çiğ tavuk görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, herkesin şaşırtılacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş bütün tavuk görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bütün tavuk yemek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bütün tavuk görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, işlerinden belirsizlik olacağına yorulur.

Kahve falında bütün para almak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün para vermek doğru karar veremeyeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında bütün ay görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında bütün dişlerinin çıktığını görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir