AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün dişleri dökülmek

Kahve falında bütün dişleri dökülmek

Kahve falında bütün dişleri dökülmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında bütün dişleri dökülmek gördüyseniz:

  • Sır saklamanız veya başkalarının sorunlarını kendinizinkilerden önde tutmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bütün dişlerinin çıktığını görmek günahların da affolacağına, rahatının ve gelirinin artacağına inanılır.

Kahve falında bütün dişlerinin sallandığını görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına inanılır.

Kahve falında bütün dişlerini görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bütün dişlerinin kırıldığını görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bütün dişlerin döküldüğünü görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bütün dişleri dökülmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına işarettir.

Kahve falında bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, kazancın gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir