AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün ay görmek

Kahve falında bütün ay görmek

Kahve falında bütün ay görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, nahoş sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında bütün ay gördüyseniz:

  • Bazı cümleleriniz ilerleme fırsatlarınızı boşa harcamanıza neden olabilir.

Kahve falında bütün ay görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında bütün sureleri okumak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bütün yumurta görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında bütün ekmek yemek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında bütün koyun eti görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında bütün akrabaları bir arada görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında bütün para saymak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, maddi olanaklarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında bütün parmaklarında yüzük görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir