AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün akrabaları bir arada görmek

Kahve falında bütün akrabaları bir arada görmek

Kahve falında bütün akrabaları bir arada görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün akrabaları bir arada gördüyseniz:

  • İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Kahve falında bütün akrabaları bir arada görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bütün aileyi bir arada görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında bütün ölüleri görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında bütün aile görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bütün dişleri dökülmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine inanılır.

Kahve falında bütün nar görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kısmetinin hep açık olacağına inanılır.

Kahve falında bütün karpuz görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bütün yıldızların kaydığını görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir