AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün koyun eti görmek

Kahve falında bütün koyun eti görmek

Kahve falında bütün koyun eti görmek çok farklı bir kişi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün koyun eti gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar şimdilik askıya alınabilir, düşünmek için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında bütün koyun eti görmek spor yapmaya başlanılacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün et görmek çevresinin genişleyeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin döküldüğünü görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına inanılır.

Kahve falında bütün kağıt para görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bütün dişleri çektirmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında bütün tanıdıkları görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bütün parayı harcamak işinden ve parasından olacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir