AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün yumurta görmek

Kahve falında bütün yumurta görmek

Kahve falında bütün yumurta görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün yumurta gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya gayrimenkul başlığı altında incelenebilecek konulara sabırla yaklaşmalısınız.

Kahve falında bütün yumurta görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında bütün yıldızların kaydığını görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine inanılır.

Kahve falında bütün sevdiklerini görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalettir.

Kahve falında bütün dişlerinin düştüğünü görmek fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün çiğ tavuk görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, küs kimselerin barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bütün evlerin yıkıldığını görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bütün parmaklarında yüzük görmek sıkıntılara neden olacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret eder.

Kahve falında bütün parayı harcamak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir