AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından et parçası çıktığını görmek

Kahve falında ağzından et parçası çıktığını görmek

Kahve falında ağzından et parçası çıktığını görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından et parçası çıktığını gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız ya da ortak çıkarınız olan kişilerle ilişkilerinize zarar vermemenizde fayda var.

Kahve falında ağzından et parçası çıktığını görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kötü sözler duylacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzında et parçası görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından et çıktığını görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında cam parçaları görmek işlerin bozulacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında ağzında cam parçası görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, harama göz dikmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalettir.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir