AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından et çıktığını görmek

Kahve falında ağzından et çıktığını görmek

Kahve falında ağzından et çıktığını görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kişinin fakirleşeceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, zor zamanların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından et çıktığını gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ağzından et çıktığını görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Kahve falında ağzından et parçası çıktığını görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından solucan çıktığını görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balığın ağzından çıktığını görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından kurt çıktığını görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından kırkayak çıktığını görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında diş çıktığını görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir