AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından böcek çıkarmak

Kahve falında ağzından böcek çıkarmak

Kahve falında ağzından böcek çıkarmak kurulu düzeni olacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından böcek çıkarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkileniyorsunuz, yeterince değerlendirme yapamazsanız size zarar gelebilir.

Kahve falında ağzından böcek çıkarmak uğradığı zararların telafi edileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından böcek çıktığını görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından böcek kusmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında ağzının içinde böcek görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzına böcek girdiğini görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ağzında böcek görmek harama göz dikmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağ böceği görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ağzın içinde böcek görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, komşularla ters düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir