AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki burun görmek

Kahve falında iki burun görmek

Kahve falında iki burun görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, sıkıntılarını atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki burun gördüyseniz:

  • Kendi kafanızda planlar yapmış veya yönergeler oluşturmuş olabilirsiniz.

Kahve falında burun kılı kestiğini görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında burun dikmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiş burun görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burundan öpmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun büyük görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, yaşama hevesinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burun kaşımak yeni işler peşinde koşulacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun temizlediğini görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında burun boku görmek endişeli durumların son bulacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir