AnaSayfa / Genel / Kahve falında burunda petek görmek

Kahve falında burunda petek görmek

Kahve falında burunda petek görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, çok büyük zararlar edileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burunda petek gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirdiğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında burunda petek görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun peteği görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine yorulur.

Kahve falında burundan petek çıkarmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal petek yemek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında petekli bal almak iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında petek balı yemek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında bal peteği görmek kalben çok rahat edileceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında petekte arı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir