AnaSayfa / Genel / Kahve falında petekte arı görmek

Kahve falında petekte arı görmek

Kahve falında petekte arı görmek refahının ve varlığının artacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında petekte arı gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Kahve falında arı peteği görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı ve petek görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında arı ve bal peteği görmek geri plana düşeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı bal peteği görmek aylık gelirinin artacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında petekte arı görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında petek bal ve arı görmek çok doğru bir yol tutulacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında arı petekleri görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bal ve petek görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, aradaki buzları eriteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir