AnaSayfa / Genel / Kahve falında petek balı yemek

Kahve falında petek balı yemek

Kahve falında petek balı yemek yetki ve imza sahibi olacağına, kem gözlere geleceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında petek balı yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok fazla konuşmamanızda fayda var.

Kahve falında petekten bal yemek kişinin gülen yüzünün solacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında petek bal yemek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bal peteği yemek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında petek balı yemek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında bal petek yemek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işarettir.

Kahve falında petek bal almak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında petek bal yediğini görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arı bal peteği görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir