AnaSayfa / Genel / Kahve falında petekli bal almak

Kahve falında petekli bal almak

Kahve falında petekli bal almak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında petekli bal almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı tam olarak şekillendirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında bal ve petek görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına rivayet eder.

Kahve falında petek bal yediğini görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bal peteği görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında petek bal almak ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, parasız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bal peteği yemek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bal peteği toplamak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalettir.

Kahve falında petekten bal yemek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında petek bal görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir