AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal peteği görmek

Kahve falında bal peteği görmek

Kahve falında bal peteği görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal peteği gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin tutulmaması duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında petek bal almak ele geçen fırsatların heba edileceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine tabir olunur.

Kahve falında petek bal yemek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işaret eder.

Kahve falında petekli bal almak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bal peteği görmek işlerinin kötüye gideceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında petek balı yemek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında petek bal ve arı görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, işlerin yavaşlayacağına delalet eder.

Kahve falında bal peteği yemek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında petek bal yediğini görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir