AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun peteği görmek

Kahve falında burun peteği görmek

Kahve falında burun peteği görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, imkanlarının artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında burun peteği gördüyseniz:

  • Bazı konular planlandığı ya da önceden üzerinde anlaşma sağlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında burunda petek görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burun peteği görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına işaret eder.

Kahve falında burundan petek çıkarmak sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, güzel ve önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arı ve bal peteği görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına işarettir.

Kahve falında bal peteği toplamak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, umutların yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında arı bal peteği görmek kem gözlere gelineceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bal peteği görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında petek bal ve arı görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir