AnaSayfa / Genel / Kahve falında burunda kurt görmek

Kahve falında burunda kurt görmek

Kahve falında burunda kurt görmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yanlış bir karar verileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında burunda kurt gördüyseniz:

  • Her ne kadar müdahale etmek için can atsanız da, bırakın, işler sizin katkınız kayıtlara geçmeden, kendi hızında ortaya çıksın.

Kahve falında burunda kurt görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına işarettir.

Kahve falında burun kurdu görmek maddi anlamda feraha ermeye, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun içinde kurt görmek itibarın sarsılacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında burun kesilmesi görmek isyan edeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli burun temizlemek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına işarettir.

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek burun silmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, işlerin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında burunda kıl görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir