AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kesilmesi görmek

Kahve falında burun kesilmesi görmek

Kahve falında burun kesilmesi görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, mallarının eksileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun kesilmesi gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle lişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında burun kesilmesi görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burun estetiği yaptırdığını görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kanı görmek bir süre belini doğrultamayacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında burunda kurt görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında burun pisliğini yemek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında burundan kusmak küskünlüklerin oluşacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında burun deliği görmek keyfinin olmayacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında burun estetiği görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir