AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli burun temizlemek

Kahve falında sürekli burun temizlemek

Kahve falında sürekli burun temizlemek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli burun temizlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin için önemli olabilecek ya da sevdiklerinizle ilgili önemli gelişmeler olmaktadır.

Kahve falında sürekli burun temizlemek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında burun temizlediğini görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına işarettir.

Kahve falında burun pisliğini temizlemek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının burun temizlemek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet eder.

Kahve falında burun temizlemek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, o kapıyı kapatacağına alamet eder.

Kahve falında birinin burun temizlemek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, büyük aksilikler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında burun sümüğü temizlemek gönül hoşluğunu yakalayacağına, zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış burun görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, asla harama bulaşmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir