AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun yıkamak

Kahve falında burun yıkamak

Kahve falında burun yıkamak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, derdin sona ereceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında burun yıkamak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verdiyseniz, yüklenilmesi gereken sorumluluklar öngörülenden çok fazla çıkabilir.

Kahve falında burun yıkamak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun boku görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında burundan kan gelmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun burunlu birini görmek insanlarla uyumunun artacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında burun aktığını görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, zorluklarını aşacağına rivayet eder.

Kahve falında burundan nefes alamamak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burunda kıl görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına tabir olunur.

Kahve falında burunsuz insan görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir