AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun boku görmek

Kahve falında burun boku görmek

Kahve falında burun boku görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun boku gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya düşüncelerinizin sır olarak kalmasında fayda var.

Kahve falında burun boku görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun boku yemek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında burundan kıl koparmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında delik burun görmek ailesinden hayır göreceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun burunlu adam görmek sevinçli bir hayat süreceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük burun görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, başarılarının katlanacağına delalettir.

Kahve falında burun estetiği olduğunu görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalet eder.

Kahve falında burun kurdu görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir