AnaSayfa / Genel / Kahve falında burunsuz insan görmek

Kahve falında burunsuz insan görmek

Kahve falında burunsuz insan görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında burunsuz insan gördüyseniz:

  • Kendinize aşırı güvenmeyin.

Kahve falında burunsuz insan görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında burun akıntısı görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun ucu görmek ele geçen parada artış olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun estetiği yaptırdığını görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burundan akan kan görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında burun kılı almak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli burun temizlemek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir