AnaSayfa / Genel / Kahve falında burundan nefes alamamak

Kahve falında burundan nefes alamamak

Kahve falında burundan nefes alamamak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yeni bir makama sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında burundan nefes alamamak gördüyseniz:

  • Program takviminizi gözden geçirebilir, sizin için en önemli şeylere öncelik tanıyıp tanımadığınızı kontrol edebilirsiniz.

Kahve falında burundan nefes alamamak karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında suda nefes alabilmek malının ve parasının da büyüyeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında denizde nefes alabilmek duyguların karşılık bulacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında nefes alamamak onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında nefes alamadığını görmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin nefes alamadığını görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda nefes alamamak işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, maddi gücünü yitireceğine delalet eder.

Kahve falında burnundan nefes alamamak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir