AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk burun görmek

Kahve falında yamuk burun görmek

Kahve falında yamuk burun görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yamuk burun gördüyseniz:

  • Belli ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa dikkatli olunması gerekiyor.

Kahve falında yamuk burun görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dişini yamuk görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Kahve falında yamuk diş görmek sağlığının da yerine geleceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına delalettir.

Kahve falında yamuk kaş görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yamuk bina görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına inanılır.

Kahve falında yamuk parmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yamuk bilezik görmek isteklerinin yerine geleceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişleri yamuk görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir