AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun pisliğini yemek

Kahve falında burun pisliğini yemek

Kahve falında burun pisliğini yemek yaşananları unutturacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, kıdem atlayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında burun pisliğini yemek gördüyseniz:

  • Küçük bir maddi sarsıntı yaşamanız olasıdır.

Kahve falında burun pisliğini yemek çok büyük başarılara kavuşacağına, ruhuna hayrat yapılacağına yorulur.

Kahve falında burun pisliğini temizlemek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş burun pisliği görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına inanılır.

Kahve falında burun pisliği görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun boku yemek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına alamet eder.

Kahve falında buruna yumruk yemek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında burun yemek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında at pisliği yemek çok büyük paralar kazanılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir