AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun temizlediğini görmek

Kahve falında burun temizlediğini görmek

Kahve falında burun temizlediğini görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, sözler sarf edeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında burun temizlediğini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğlimlisiniz.

Kahve falında başkasının burun temizlemek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında burun sümüğü temizlemek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli burun temizlemek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin burun temizlemek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında başarılı olmaya yorulur.

Kahve falında burun pisliğini temizlemek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine alamet eder.

Kahve falında burun temizlemek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında burun temizlediğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun yıkamak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir