AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun temizlemek

Kahve falında burun temizlemek

Kahve falında burun temizlemek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, en tepkedeki kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında burun temizlemek gördüyseniz:

  • İlk bakışta fark etmeseniz de, belli bir amacı gerçekleştirebilmek için en iyi pozisyonu aldığınızın veya aldırıldığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında burun pisliğini temizlemek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında burun temizlemek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, evlatların hayırsız çıkacağına alamet eder.

Kahve falında burun temizlediğini görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun sümüğü temizlemek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli burun temizlemek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının burun temizlemek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin burun temizlemek güzel fırsatların elde edileceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında burun şişmiş görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir