AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun pisliğini temizlemek

Kahve falında burun pisliğini temizlemek

Kahve falında burun pisliğini temizlemek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun pisliğini temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin jest olarak algılayabileceği veya hoşuna gidecek ufak tefek hoşluklar yapmaya ya da bulmaya çalışmanızın size oldukça olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında burun pisliğini temizlemek itibar kaybedeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kurumuş burun pisliği görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun pisliğini yemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında burun pisliği görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kişinin her türlü zenginliğine işarettir.

Kahve falında burun sümüğü temizlemek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında burun temizlediğini görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına inanılır.

Kahve falında başkasının burun temizlemek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine delalettir.

Kahve falında burun temizlemek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir