AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin burun temizlemek

Kahve falında birinin burun temizlemek

Kahve falında birinin burun temizlemek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kederinin dağılacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin burun temizlemek gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmak anlamına gelse bile, pozitif görünmeye çalışın.

Kahve falında burun temizlediğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının burun temizlemek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işarettir.

Kahve falında sürekli burun temizlemek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin burun temizlemek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında burun pisliğini temizlemek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına yorulur.

Kahve falında burun sümüğü temizlemek sevilip sayılacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun temizlemek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun estetiği görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir