AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümük yıkamak

Kahve falında sümük yıkamak

Kahve falında sümük yıkamak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında sümük yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğlimli olabilirsiniz.

Kahve falında sümük yıkamak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sümüklü böcek görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun burnundan sümük çıkarmak insanlardan bir süre uzak duracağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında sümüklü mendil görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına işarettir.

Kahve falında sümüğünü yemek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sümüğünün aktığını görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının burnunda sümük görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sümük görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir