AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sümük görmek

Kahve falında kendini sümük görmek

Kahve falında kendini sümük görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kişinin her işi severek yapacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sümük gördüyseniz:

  • Acilen iki taraf arasında bir bağ ya da denge oluşturmanız gerekebilir.

Kahve falında sümüklü peçete görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalettir.

Kahve falında birinin sümüğünü görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini sümüklü görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında salya sümük görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sümük görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sümüklerini temizlemek ticarette şansının yaver gideceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini sümük görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir