AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun pisliği görmek

Kahve falında burun pisliği görmek

Kahve falında burun pisliği görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun pisliği gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Kahve falında burun pisliğini yemek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine delalet eder.

Kahve falında burun pisliği görmek yüzün güleceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine delalet eder.

Kahve falında burun pisliğini temizlemek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kurumuş burun pisliği görmek arabuluculuk yapılacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burunda et görmek ters giden olayların düzeleceğine, kötü düşmana rivayet eder.

Kahve falında burun estetiği olmak huzurunun bozulacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine işaret eder.

Kahve falında kırık burun görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine yorulur.

Kahve falında burun ameliyatı görmek işlerin düzeleceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir