AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kanadığını görmek

Kahve falında burun kanadığını görmek

Kahve falında burun kanadığını görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, maddi kayıpların olacağına delalettir.

Kahve falında burun kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı plan veya fikirlerinizi cesurca dile getirmeniz durumunda, bazı kişiler sizi takip edebilirler.

Kahve falında burun kanadığını görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burunda kan görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burundan böcek çıkarmak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında iki tane burun görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına tabir olunur.

Kahve falında burun kıllarını kesmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burun sıkmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun uzaması görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında burun kurdu görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, yani babasına benzeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir