AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kırılmasını görmek

Kahve falında burun kırılmasını görmek

Kahve falında burun kırılmasını görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında burun kırılmasını gördüyseniz:

  • Nazik dokunuşlar herkes için en iyisini ortaya koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında burun kırılması görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına alamet eder.

Kahve falında burun kırılmasını görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış burun görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında burun kırıldığını görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında burun estetiği olmak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında burun kesmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir