AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kesmek

Kahve falında burun kesmek

Kahve falında burun kesmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, hayatının yolunda gideceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında burun kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda, başkalarının onayı ya da izni gerekiyorsa başına buyruk davranmak sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında burun kılları kesmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında burun kesmek erken evlilik yapacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında burun kıllarını kesmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burundan öpmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında burun pisliği görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, verimli işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında burun temizlemek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kılını koparmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında burun pisliğini yemek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir