AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış burun görmek

Kahve falında kırılmış burun görmek

Kahve falında kırılmış burun görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış burun gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında kırılmış burun görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine işaret eder.

Kahve falında burun kırıldığını görmek yanlış seçimler yapacağına, onunla yeniden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında burun kırılmasını görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında burun kırılması görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında burun sümkürmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burun estetiği görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun ameliyatı olacağını görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir