AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun karıştırmak

Kahve falında burun karıştırmak

Kahve falında burun karıştırmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında burun karıştırmak gördüyseniz:

  • Belli anonslarda bulunmadan önce, planlarınızı gözden geçirmeli, iş takviminizi düzenlemelisiniz.

Kahve falında burun karıştırmak görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine inanılır.

Kahve falında burun karıştıran birini görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, çok sağlıklı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında burun karıştırmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında namaz kılarken karıştırmak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pilav karıştırmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka karıştırmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında burnunu karıştırmak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının evini karıştırmak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kendisini eve kapatacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir