AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav karıştırmak

Kahve falında pilav karıştırmak

Kahve falında pilav karıştırmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine delalettir.

Kahve falında pilav karıştırmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı tartışmaya açmanız, kimlerin bir parçası olmak istediğini, kimlerinse olmayacağını anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında pirinç pilavı karıştırmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında pilav karıştırmak prestij kazanacağına, her zaman çok üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çöp kutusu karıştırmak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, girilen yolda zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday karıştırmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, zengin bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında burun karıştıran birini görmek ana baba dualarının alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çimento karıştırmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kulak karıştırmak alacaklıların kapısını aşındıracağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşyaları karıştırmak iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir