AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu karıştırmak

Kahve falında burnunu karıştırmak

Kahve falında burnunu karıştırmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında burnunu karıştırmak gördüyseniz:

  • Sizi cezp etmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birinin burnunu karıştırdığını görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunu karıştıran birini görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunu karıştırdığını görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, hayır duaları alacağına işarettir.

Kahve falında burnunu karıştırmak yol göstereceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağım karıştırmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yolu karıştırmak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kına karıştırmak itibarın sarsılacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında kulağını karıştırmak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir