AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun çizmek

Kahve falında burun çizmek

Kahve falında burun çizmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, gururlandıracak işler yapacağına, karşılıksız bırakmayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kişinin fakirleşeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, dertlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun çizmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikleri yapabilmek veya alınması gereken kararları alabilmek için, daha fazla soru sormanız veya daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında burun çizmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına işaret eder.

Kahve falında desen çizmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında dağ resmi çizmek elinin darda kalmayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü çizmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üçgen çizmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalp şekli çizmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düz çizgi çizmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayı çizmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir