AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyumun uzadığını görmek

Kahve falında boyumun uzadığını görmek

Kahve falında boyumun uzadığını görmek kendi işinin patronu olunacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, ticarette ilerleyeceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya alamet eder.

Kahve falında boyumun uzadığını gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe yetişmeniz gerekebilir.

Kahve falında boy uzamak insanlarla uyumunun artacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında boyumun uzadığını görmek ailesi ile mutlu olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında boy uzadığını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynunun uzadığını görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tırnağın uzadığını görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeklik organının uzadığını görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında burnun uzadığını görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir