AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının küçüldüğünü görmek

Kahve falında ayağının küçüldüğünü görmek

Kahve falında ayağının küçüldüğünü görmek bundan güç ve cesaret alacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine delalettir.

Kahve falında ayağının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Kahve falında ayaklarının küçüldüğünü görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının küçüldüğünü görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında birinin küçüldüğünü görmek çaresizleşeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında kızının küçüldüğünü görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında büyük birinin küçüldüğünü görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında yaşça küçülmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında dişin küçüldüğünü görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında yaşının küçüldüğünü görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir