AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun kırılmasını görmek

Kahve falında burnunun kırılmasını görmek

Kahve falında burnunun kırılmasını görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında burnunun kırılmasını gördüyseniz:

  • Davet veya teklifleri ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında burnunun kırılmasını görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, hayata küsecek duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında burnunun kırıldığını görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnun kırıldığını görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin burnunun kırıldığını görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında burnu kırılmak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında burka giymek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında burnunu temizlediğini görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, sıkıntılar son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin burnunu kanatmak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir