AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin burnunun kırıldığını görmek

Kahve falında birinin burnunun kırıldığını görmek

Kahve falında birinin burnunun kırıldığını görmek amaçlarına ulaşmaya, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında birinin burnunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize kilitlenmelisiniz.

Kahve falında burnu kırılmak iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalet eder.

Kahve falında burnunun kırıldığını görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin burnunun kırıldığını görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında burnun kırıldığını görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalettir.

Kahve falında burnunun kırılmasını görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bugday sulamak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, huzur ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi burnunu görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında burnundan kil kesmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir