AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu kırılmak

Kahve falında burnu kırılmak

Kahve falında burnu kırılmak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ticarette şansının düşeceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, maddi anlamda feraha ermeye, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine yorulur.

Kahve falında burnu kırılmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri veya yapılması gereken değişiklikleri yerine getirmek için biraz daha zaman gerekiyor.

Kahve falında burnunun kırılmasını görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında burnu kırılmak rahatının her zaman yerinde olacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında burnun kırıldığını görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına inanılır.

Kahve falında burnunun kırıldığını görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin burnunun kırıldığını görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında birinin burnunu silmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulur.

Kahve falında burnu büyük birini görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mendile burnunu silmek rahat şekilde geçineceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir