AnaSayfa / Genel / Kahve falında burka giymek

Kahve falında burka giymek

Kahve falında burka giymek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burka giymek gördüyseniz:

  • Bir ödemede zorlanabilirsiniz.

Kahve falında burnu açık ayakkabı giymek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında burka giymek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında burnundaki pisliği temizlemek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, mutlu bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnunu delik görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun burnunun kanadığını görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin burnunu temizlediğini görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında burnunu hınkırmak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir