AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu temizlediğini görmek

Kahve falında burnunu temizlediğini görmek

Kahve falında burnunu temizlediğini görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, iş öğreneceğine delalettir.

Kahve falında burnunu temizlediğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizden bahsetmeniz başlangıç yapmanız için destek almanızı sağlayabilir.

Kahve falında burnunu temizlemek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine tabir olunur.

Kahve falında burnunu temizlediğini görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalettir.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin burnunu temizlediğini görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin burnunu temizlemek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun burnunu temizlemek neşeleneceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun burnunu temizlemek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir