AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin burnunu kanatmak

Kahve falında birinin burnunu kanatmak

Kahve falında birinin burnunu kanatmak dertleşerek moral bulacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, işini en iyi şekilde yapacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine yorulur.

Kahve falında birinin burnunu kanatmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya bilgi hazinenizi olumlu etkileyecek işlerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında burnunun kanadığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin burnunun kanadığını görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında burnunu kanadığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun burnunun kanadığını görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında burnumun kanadığını görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi burnunun kanadığını görmek çok eğleneceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin burnunu kanatmak rahat bir hayata sahip olmaya, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin burnunun kanadığını görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sağlığın bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir